Прикључи се
|
Пријави се

Сви Стадиуми › Шпанија

Сви Стадиуми

Слика Camp Nou
Пријави Слику
Пријави Слику
Име стадионаCamp Nou
Капацитет99,359
Слика Santiago Bernabéu
Пријави Слику
Пријави Слику
Име стадионаSantiago Bernabéu
Капацитет85,454
Није доступна слика стадиона
Име стадионаWanda Metropolitano
Капацитет68,000
Слика Estadio Benito Villamarín
Пријави Слику
Пријави Слику
Име стадионаEstadio Benito Villamarín
Капацитет60,720
Није доступна слика стадиона
Име стадионаEstadio La Cartuja
Капацитет60,000
Слика Mestalla
Пријави Слику
Пријави Слику
Име стадионаMestalla
Капацитет55,000
Слика Vicente Calderón
Пријави Слику
Пријави Слику
Име стадионаVicente Calderón
Капацитет54,960
Слика San Mamés
Пријави Слику
Пријави Слику
Име стадионаSan Mamés
Капацитет53,332
Слика Ramón Sánchez Pizjuán
Пријави Слику
Пријави Слику
Име стадионаRamón Sánchez Pizjuán
Капацитет45,500